VIDEO: Manhattan – imaginile şi sunetele oraşului

În ciuda unui început muzical – aprox 30 sec – destul de iritant, cu iz comercial, videoclipul de mai jos este un fel de „no comment” excelent despre, aşa cum şi titlul sugerează, imaginile şi sunetele Manhattan-ului.

Videoclip care se încadrează perfect în „target”-ul acestui blog, de a prezenta SUA prin experienţa personală a oamenilor obişnuiţi.

Tim: Film înregistrat în zilele 13-14 septembrie 2008. Manhattan este unul dintre cele cinci cartiere ale New York City, situat la începuturi pe insula Manhattan, la vărsarea râului Hudson. Comitatul New York, care are aceleaşi graniţe ca şi cartierul Manhattan, are cea mai mare densitate a populaţiei din Statele Unite, în anul 2007 înregistrându-se 1.620.867 locuitori pe o suprafaţă de 22.96 mile pătrate, sau 70.595 de locuitori pe milă pătrată. El este, de asemenea, unul dintre cele mai bogate comitate ale SUA, cu un venit mediu pe locuitor, în 2007, de peste 100.000 de dolari. Manhattan este al treilea cartier ca populaţie din cele cinci ale New York-ului, dar cel mai mic ca şi suprafaţă. Este format din insula Manhattan plus câteva insuliţe adiacente. Unul dintre lucrurile favorite ce-mi place să le fac în New York este acela de a mă plimba, pur şi simplu, pe jos prin oraş şi să las atmosfera acestuia să mă pătrundă. Filmul de faţă nu surprinde un loc anume, dar a fost realizat în întregime pe străzile din Manhattan.

Reclame

Despre ampersand

Dat fiind profilul acestui site, tot ce pot spune despre mine e că am fost, sunt şi voi rămâne un pro-american.
Acest articol a fost publicat în Impresii de călătorie, Locuri, New York, Video și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s